Telefoonnummer: 06-22126205
Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15, 2051EG Overveen, Kijk op een kaart

Coronavirus (COVID-19)

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij in verband met het COVID-19 virus een aangepast protocol. Wij baseren ons op de richtlijnen van het RIVM en passen onze maatregelen aan wanneer de actualiteit daartoe aanleiding geeft. De maatregelen en hygiëneregels die wij hanteren zijn zichtbaar gemaakt in onze skihal. 

Wij hanteren een maximum van 2 cursisten per baan, 4 cursisten in een lesuur, waarbij de twee groepjes gescheiden van elkaar trainen en onderling 1,5m afstand dienen te houden. Uitzondering hierop kan zijn een lesuur met cursisten uit één gezin en/of kinderen t/m 12 jaar.

Maatregelen en hygiëneregels

U wordt gevraagd 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Kom niet te vroeg maar ook niet te laat.
Desinfecteer bij binnenkomst uw handen met de daarvoor bestemde middelen. Doe dit opnieuw bij vertrek.
Houd voldoende afstand van anderen, houd rekening met elkaar.
Ski’s worden door de trainer gepakt, op de mat geplaatst en afgesteld.
Alle skimaterialen worden tussen de lesblokken door schoongemaakt.
Een tip; indien gewenst kunt u (dunne) handschoenen meenemen om tijdens de les te dragen.
Het is niet toegestaan consumpties uit de kantine van het sportcomplex mee te nemen en te nuttigen in de skihal. Wij adviseren uw eigen waterbidon mee te nemen.
Toeschouwers zijn niet toegestaan, met uitzondering van de kinderlessen, in dit geval geldt één ouder/begeleider. Bij onvoldoende ruimte bij de baan gelieve plaats te nemen in de zit/ontvangstruimte.
Trainers zullen indien nodig ter plekke richtlijnen aangeven als de situatie hierom vraagt. 

Op onze indoorrolpistes is voldoende ruimte waardoor automatisch al een afstand van 1,5m wordt aangehouden tijdens de training. En in onze grote nieuwe skihal wordt gezorgd voor voldoende ventilatie.

Ervaart u gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan het COVD-19 virus?

Blijft u dan alstublieft thuis en annuleer uw les door te bellen naar 06 22126205 of te mailen naar info@indoorskibloemendaal.nl. Uw skiles wordt geannuleerd, maar u houdt conform onze aanvullende COVID-19 virus voorwaarden een inhaalles tegoed. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de door u geplande skiles.

COVID-19 virus annuleringsvoorwaarden

Onze bestaande annuleringsvoorwaarden zijn uitgebreid met COVID-19 Virus annuleringsvoorwaarden. Indien u niet kunt of mag komen in verband met COVID-19 Virus, kunt u tot 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos annuleren.

Indien u een enkele les annuleert, krijgt u hiervoor een lastminute les tegoed. Indien u een hele cursus wilt annuleren is het mogelijk om het tegoed te gebruiken voor een andere cursus of flexibele lessen. Het prijsverschil ten opzichte van de geannuleerde cursus zal worden doorberekend.

 

 

Laatste nieuws

Contact informatie

Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15
2051EG Overveen
06-22126205