Telefoonnummer: 06-22126205
Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15, 2051EG Overveen, Kijk op een kaart

Coronavirus (COVID-19)

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij in verband met het COVID-19 virus een aangepast protocol. Wij baseren ons op de richtlijnen van het RIVM en passen onze maatregelen aan wanneer de actualiteit daartoe aanleiding geeft. De maatregelen en hygiëneregels die wij hanteren zijn zichtbaar gemaakt in onze skihal. 

Maatregelen

U wordt gevraagd 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Kom niet te vroeg maar ook niet te laat.
Desinfecteer bij binnenkomst uw handen.
Een mondkapje is verplicht in onze skihal, behalve voor cursisten gedurende het lesuur.
Toon uw QR code en ID bij binnenkomst. Dit geldt voor iedereen vanaf 18 jaar, ook voor ouders/begeleiders.
Houd voldoende afstand van anderen, houd rekening met elkaar.
Wij adviseren uw eigen waterbidon mee te nemen.
Door de beperkte ruimte bij de banen zijn toeschouwers niet toegestaan. Met uitzondering van kinderlessen, hier geldt maximaal één ouder/begeleider. Ook in dit geval vragen we u zoveel mogelijk te brengen en halen en tussentijds de skihal te verlaten.  
Trainers zullen indien nodig ter plekke richtlijnen aangeven als de situatie hierom vraagt. 

Op onze indoorrolpistes is voldoende ruimte waardoor automatisch al een afstand van 1,5m wordt aangehouden tijdens de training. En in onze grote nieuwe skihal wordt gezorgd voor voldoende ventilatie.

Ervaart u gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan het COVD-19 virus?

Blijft u dan alstublieft thuis en annuleer uw les door te bellen naar 06 22126205 of te mailen naar info@indoorskibloemendaal.nl. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de door u geplande les. Uw skiles wordt geannuleerd. In de huidige situatie is het voor ons helaas onmogelijk geworden om voor alle annuleringen een inhaaltraining te kunnen garanderen. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

COVID-19 virus annuleringsvoorwaarden

Onze bestaande annuleringsvoorwaarden zijn uitgebreid met COVID-19 Virus annuleringsvoorwaarden. Indien u niet kunt of mag komen in verband met COVID-19 Virus, kunt u tot 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos annuleren.

Indien u een enkele les annuleert, krijgt u hiervoor een lastminute inhaaltraining tegoed. Deze is alleen geldig binnen de betreffende cursusperiode en dient u zelf online in te plannen. De mogelijkheden zijn op basis van beschikbaarheid, wij kunnen hier geen garantie voor geven. Indien u een hele cursus wilt annuleren is het mogelijk om het tegoed te gebruiken voor een andere cursus of flexibele lessen. Het prijsverschil ten opzichte van de geannuleerde cursus zal worden doorberekend.

 

 

Laatste nieuws

Contact informatie

Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15
2051EG Overveen
06-22126205