Mail Icon info@indoorskibloemendaal.nl Telefoon Icon 06 - 22126205

Algemene voorwaarden Indoor Ski Bloemendaal

1. U gaat akkoord met onze algemene voorwaarden indien uw een reservering, aanbetaling of volledige betaling bij ons heeft gedaan voor een van onze diensten of producten.

2. Indoor Ski Bloemendaal behoudt zich het recht voor tarieven en Algemene Voorwaarden te wijzigen. Aan acties of speciale aanbiedingen kunnen, voor- of achteraf, nimmer rechten worden ontleend.

3. U dient te beschikken over een goede gezondheid en dient zich in geval van twijfel omtrent zijn/haar gezondheidstoestand, voorafgaand aan het deelnemen van de lessen of baanhuur medisch te laten keuren.

4. U bent zich ervan bewust dat het beoefenen van skiën en snowboarden risico’s met zich meebrengt. U verklaart dat u het onderhavige sportonderricht en of vrij oefenen van het skiën en snowboarden met of zonder begeleiding uitsluitend zal ontvangen voor eigen risico en dat de financiële gevolgen van enig ongeval of letsel geheel door u worden gedragen.

5. Indoor Ski Bloemendaal aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of gevolgschade door verlies of diefstal van kleding of andere eigendommen van u of van derden.

6. Online reserveren en betalen bij Indoor Ski Bloemendaal doet u via ons reserveringssysteem SkiBook en verloopt via de meest moderne en beveiligde Secure Socket Layer (SSL) procedure. Wij zorgen samen met iDEAL voor een correcte afhandeling van uw betaling. Uw persoonsgegevens delen wij met niemand anders. 

7. Bij online reserveren heeft u een bedenktijd van zeven dagen. Stuurt u binnen zeven dagen een e-mail met de annulering aan info@indoorskibloemendaal.nl, dan ontvangt u binnen zeven dagen uw geld op uw rekening terug. Vindt de eerste training plaats binnen zeven dagen, dan vervalt uw bedenktijd. 

8. Reserveert u een training of cursus waarvan de eerste training binnen 7 dagen plaatsvindt, dan dient u de training of cursus direct bij de reservering te betalen. Reserveert u langer dan 7 dagen vooruit, dan dient u van het cursusbedrag € 15,- aan te betalen. Het resterende bedrag dient u 7 dagen voorafgaande aan uw eerste training te betalen. Wanneer u telefonisch, per mail of online reserveert, kunt u met iDEAL betalen. Wanneer u aan de receptie reserveert, kunt u pinnen of contant betalen. Uitzondering op deze betalingsvoorwaarden vindt u in een aantal cursusvoorwaarden. Zo dienen flexibele trainingen volledig betaald te worden bij reservering en worden onze maandabonnementen per incasso voldaan.   
Indien u een factuur wenst, zal Indoor Ski Bloemendaal € 8,50 aan administratiekosten in rekening brengen.

9. Trainingstegoeden worden niet gerestitueerd, met uitzondering bij online reserveren binnen de bedenktijd. Trainingen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. 

10. Indoor Ski Bloemendaal doet haar uiterste best om alle gereserveerde trainingen doorgang te laten vinden. Echter: wanneer u slechts alleen of met twee personen training krijgt van één leraar zijn de kosten voor ons hoger dan de opbrengsten. Daarom behouden wij in dat geval ons het recht voor om de afspraak te verzetten. 

11. Over de afspraken van uw trainingen en al onze diensten die daarmee verband houden ontvangt u een persoonlijke e-mail. 

12. Betaalde trainingen die u nog moet afspreken, kunnen niet worden meegenomen naar het volgende seizoen. De trainingen vervallen op 30 april van elk jaar.

13. Alcohol of drugs gebruik voor en tijdens het skiën en snowboarden is niet toegestaan.

14. In situaties waarin de algemene voorwaarden niet voorzien, beslist de directie

Laatst gewijzigd: 1 september 2016, Indoor Ski Bloemendaal

 

Laatste nieuws

Contact informatie

Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15
2051EG Overveen
06-22126205