Mail Icon info@indoorskibloemendaal.nl Telefoon Icon 06 - 22126205

Premium WordPress Themes

Leren skiën

Ben je een startende skiër? Dan ben je natuurlijk ook welkom bij Indoor Ski Bloemendaal! Zelfs als je nog nooit op de latten hebt gestaan, zal je bij ons de fun én fijne kneepjes van de wintersport ervaren. Iedereen (vanaf 6 jaar) mag een proefles komen doen. Smaak te pakken? Dan kun je voortaan losse lessen of een trainingskaart aanschaffen.

Beginnende skiërs

Het eerste deel van je les zal je even moeten wennen aan de baan en begin je aan de balk met een rustige snelheid. Je zult al snel merken dat je feeling verbeterd (en dat je meer wilt). Je leert de basistechnieken van bochten draaien, remmen en afdalen. Het doel is om in korte tijd mooi parallel te leren skiën, alles volgens de traditionele Oostenrijkse methoden.

Voordeel van kleine lesgroepen

Bij Indoor Ski Bloemendaal train je met kleine lesgroepjes, samen met andere skiërs van je eigen niveau. Dat is niet alleen prettig omdat de training persoonlijk en intensief is, maar ook leuk omdat je veel van elkaar leert.
Je kan met meerdere personen tegelijk afdalen op de rolband. Je ski-instructeur is altijd aanwezig op of naast de band, zodat je meteen tips krijgt en veilig traint. Je techniek wordt direct verbeterd en ook je conditie en spierkracht wordt verhoogd.

Kom jij ook leren skiën?

Reserveer dan nu! Neem sportieve kleding mee (het liefst lange broek en lange mouwen). Je kan je omkleden voorafgaand aan je les en douchen na afloop. Gebruik van professionele ski’s zitten bij je training inbegrepen, dus die hoef je niet mee te nemen.

 

Laatste nieuws

Contact informatie

Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15
2051EG Overveen
06-22126205