Mail Icon info@indoorskibloemendaal.nl Telefoon Icon 06 - 22126205

Premium WordPress Themes

Over Indoor Ski Bloemendaal

Indoor Ski Bloemendaal is dé skilocatie van de regio Haarlem en is gevestigd in Sportcomplex Tetterode. Deze indoorrolbaan is 9,5 meter lang en daarmee de langste in z’n soort. De rolband waar je op skiet, is bekleed met innovatief kunstgras, dat net zo’n feeling geeft als een echte piste.

Intensieve afdaling

Op de hellende baan (ook wel indoorrolpiste genoemd) kan je met drie personen tegelijk skiën. Doordat de lopende band onder je door naar boven glijdt, krijg je het gevoel dat je een echte eindeloze piste afdaalt!

Variabele snelheid en hellingshoek

Een indoorrolpiste is geschikt voor beginnende en (ver-)gevorderde wintersporters. De hellingshoek en de snelheid van de baan zijn variabel en worden daarom tijdens de lessen aangepast aan jouw niveau.
Omdat je een continue afdaling doet, onder één-op-één begeleiding van een instructeur, en je altijd voor een spiegelwand traint, is een indoorrolpiste de meest efficiënte manier om de techniek te leren of verbeteren.

Skilessen vanaf zes jaar

De vakkundige instructeurs van Indoor Ski Bloemendaal leren beginnende skiërs op een veilige en prettige manier de basistechnieken. De gevorderde skiër wordt uitgedaagd met vernieuwende methoden en dynamische oefenstof. Alle instructeurs zijn opgeleid om zowel kinderen als volwassenen op een plezierige en resultaatgerichte manier kennis te laten maken met de sport. Bekijk meteen het lesaanbod en de tarieven, of maak een reservering.

 

Laatste nieuws

Contact informatie

Sportcomplex Tetterode, Tetterodeweg 15
2051EG Overveen
06-22126205